Søskende med succes

28-08-2018 16:57

Camilla Tiefensee Schrøder

Lærke Isabell Godsk og Alexander Godsk har begge haft en forrygende weekend til store stævner i hver deres ende af landet

Copyright Ridehesten.com
Tv: Alexander Godsk på Vilhelmsborg med Bøgegårdens Dove. Th: Lærke Isabell Godsk i Bernstorffsparken med Kamaro Van Orchid's.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søskendeparret Alexander og Lærke Isabell Godsk kunne efter weekenden vende hjem til Fyn fra henholdsvis Bernstorffsparken ved København og Vilhelmsborg ved Aarhus med rigtig flotte resultater i baggagen, så deres mor, Inge Merete Godsk næsten var ved at flyde over af stolthed.
–Mit hjerte er lige stoppet et par gange – heldigvis hoppede det hurtigt videre af glæde, skriver hun i en opdatering på Facebook efter weekendens to store stævner.

Fejlfri DM-vinder
Den 15-årige ponyrytter Lærke Isabell Godsk blev danmarksmester i ponyspringning med kat. I-ponyen Kamaro Van Orchid's e. Kanshebber/Kantje's Carlando (opdr. Mw C. vande Laar) efter en forrygende præstation, hvor hun var eneste rytter, der med nerver af stål formåede at ride tre fejlfri runder i mesterskabsklassen (se resultatlisten).

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hendes storebror Alexander, som for to år siden rykkede op i juniorrækkerne, har haft to heste med til Vilhelmsborg, og her lykkedes det ham at ride sig til topplaceringer i både MA1*, MB2*, S1* og S2*.

Godt på vej med to heste
Med den 11-årige vallak Cabrio e. Ukato/Mytens XX (opdr. P.P. Frans) rundede han den flotte stævneweekend af med en andenplads i S2* (150 cm), hvor han var den eneste rytter ud over Robin Grauff, der formåede at ride to fejlfri runder.
Med Cabrio opnåede den kun 18-årige rytter bl.a. også en flot tredjeplads i lørdagens S1* (145 cm), hvor han også red dobbelt fejlfri. I samme klasse var han desuden til start med sin anden hest, Bukata e. Ukato/Boreas (opdr. A.H. Stables), som i øvrigt er Cabrios halvsøster. Det var kun hoppens anden S-springning, og de klarede banen med en enkelt bom. Han har haft Bukata siden uge 5, og ved stævnet på Vilhelmsborg sprang hoppen fejlfrit i fire ud af fem klasser og opnåede dermed en fjerdeplads i MB2*, en andenplads i MA1* og en syvendeplads i MA2*. 

Se resultatlisterne fra landsstævnet på Vilhelmsborg.

Alexander er i øvrigt udtaget til at ride Nations Cup-finale med det danske juniorlandshold i Opglabbeek den 6.-9. september, og her tager han også de to heste, Cabrio og Bukata, med til Belgien.
 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald