Sønderborg Sportsrideklub glæder sig til indendørs DM

21-09-2021 15:21

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge er Sønderborg Sportsrideklub værter for årets udgave af de indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning for junior, ungrytter og senior. Klubben glæder sig til at modtage ryttere, publikum og andre interesserede til et stævne, hvor de håber alle kan få nogle hyggelige dage med spændende sport

Copyright Ridehesten.com
Sønderborg Sportsrideklub. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste uge, fra torsdag den 30. september til søndag den 3. oktober holder Sønderborg Sportsrideklub landsstævne i springning, hvor Agria DRF mesterskaberne for junior, ungrytter og senior i springning indendørs skal afgøres. Foruden mesterskabsklasserne er der rig mulighed for at ride andre klasser fra LA til MA og det er fortsat muligt at tilmelde sig stævnet. 

– Vi i Sønderborg Sportsrideklub er meget beærede over, at vi får lov at afholde indendørs DRF Mesterskab i springning. Det plejer at være et af de store højdepunkter på Vilhelmsborg hver år og det vil vi forsøge at efterleve, når nu corona satte en stopper for afholdelsen tidligere, fortæller Josefine Gade, Caroline Schultz og Maria Kjær Elsner fra Sønderborg Sportsrideklubs stævneudvalg. 

Rideklubben råder over en indendørs bane med et mål på 30x60 meter, hvilket er 10 meter mere i bredden, end hos mange andre af landets klubber. Det betyder også, at der er mulighed for at bygge lidt anderledes baner og nyder både banebyggere og ryttere. 

Copyright Ridehesten.com
Sønderborg Sportsrideklub. Foto: Privat

– Begge haller er lige blevet klargjort at ridebane.dk, som har afrettet dem og sørget for, at de er helt klar til stævnet. Bunden skal være i top for at afholde et stævne, som det her og vi får meget op i, at alt skal være ordentligt og godt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

En af de ting, som klubben også har stort fokus på, er deres udvalg i cafeteriet, hvor det bliver muligt at købe lidt af hvert. 

– Som altid, bliver der serveret hjemmelavet mad, hjemmesmurte sandwich, morgenmadsbord og frokostbuffet. Derudover har vi også lavet en aftale med Hotel Baltic, som lørdag aften serverer en lækker menu. 

Klubben glæder sig til at byde rytterne velkomne og de fortæller, at de er taknemmelige for den støtte de har fået fra deres sponsorer, som gør det muligt at gøre noget ekstra ud af stævnet. 

Det er fortsat muligt at tilmelde sig, da tilmeldingsfristen først er på fredag den 24. september. Man kan tilmelde sig via rideforbundets side HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald