Skal du have hjælp til hingstevalget?

18-02-2014 12:17
Avl

Der er snart tid til træffe hingstevalg, og derfor tilbyder Dansk Varmblods region 6 avlerne at diskutere valg af hingst til hoppen med Poul Graugaard, der er formand for avlsledelsen 

Copyright Ridehesten.com

Poul Graugaard har været en del af ”gamet” i mange år og har en enestående viden omkring hesteavl. Han har set utallige heste og stamtavler og er altid med fremme i bedømmelserne af hingste, hopper og føl. Så absolut en kompetent person til at avlsvejlede avlere omkring valg af hingst, fortæller region 6, som har valgt at lægge aftenen efter årets hingstekåring, hvor man som avler har fået mulighed for at se de nyeste spir på hingstelisten, nemlig de 3-årige hingste, som muligvis også kunne være interessante at benytte. 

Ønsker man hjælp angående hingstevalg til sin hoppe, bedes man sende registeringsnummer samt hoppens navn til Poul Graugaard (info@poulgraugaard.dk). Ved mange tilmeldinger kan vi ikke garantere, at man får avlsvejledning til mere end en hoppe. Aftenen vil foregå hos Stutteri Svalegaard, Snedstedvej 99, 7752 Snedsted torsdag d. 20. marts 2014 kl. 19.00 og tilmelding skal ske til Anette Toft på mail toft_anette@hotmail.com senest den 18. marts. For yderligere information se regions 6's hjemmeside.

  

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen