Skal din hest være med i en film?

16-11-2022 15:16

Annika Knudsen Lorentsen

Et afgangsprojekt fra Københavns Film og Fotoskole er en film med heste, og måske er din hest netop det som Lise og Tara bag filmen søger. Flere heste søges til forskellige situationer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lise Wedding og Tara Salas er i fuld gang med deres afgangsprojekt fra Københavns Film og Fotoskole, og i den forbindelse har de brug for hjælp fra hestebranchen. 

– Vi er i fuld gang med at lave vores afgangsfilm, som foregår i rideverdenen op imod et stævne. Filmen handler om en dygtig rytter, som alle ser op til, så længe han er den bedste. Da der kommer en rytter udefra og truer hans plads, gælder alle feje kneb, og karakteren må til sidst indse, at det ikke altid er lykken at være nummer ét, fortæller Lise. 

Til filmen skal først og fremmest bruges 1-2 dygtige dressurheste (gerne røde/hvide eller mørke), som er tålmodige at arbejde. Derudover søges to rolige heste, som skal træde til som double, hvor to skuespillere med rideerfaring skal ride kortvarigt på hestene. Til sidst søges en mindre og sød pony til en enkelt scene.

Der søges desuden en lokation i form af et ridested/ridestævne i Københavns-området/Sjælland, hvor skuespilleren kan bevæge sig rundt, samt et sted hvor rytter og hest går ud af en trailer i stævnetøj. Teamet leder efter et samlet sted, som har hal, rytterstue, staldgang, boks, forderrum og parkeringsplads, hvor vi må filme og bruge strøm. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidspunkt:
– Vi skal filme mellem den 4.-11. december, og det er selvfølgelig vigtigt for os, at du og din hest har det godt, så vi sørger for forplejning og et roligt hold bestående af ca. 10-14 produktionsfolk, hvor producer og instruktør har erfaring med heste.

Filmen bliver lagt op på skolens hjemmeside og vist i Grand biografen, når den er færdig, og her vil du selvfølgelig blive inviteret med.

For at høre mere kontakt venligst:

Lise Wedding på Tlf. 23393965/lisewedding@hotmail.com eller Tara Salas på mail: tarasalasprofessional@gmail.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen