SIR søger ny underviser

07-07-2023 09:44

Trine Askjær-Jørgensen

Silkeborg Rideklubs underviser igennem flere år har opsagt sin stilling, så nu søger klubben, som bl.a. står bag det populære og traditionsrige stævne, Jysk Rideuge, en ny underviser

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vores underviser igennem flere år og tidligere daglige leder, Josephine Knudsen, har netop meddelt klubben, at hun ønsker at fratræde sin stilling med udgangen af juli måned. Josephine vil fremover koncentrere sig om sin egen ridning og forretning, fortæller formand for Silkeborg Rideklub, Brian Krogh.

For Silkeborg Rideklub, som i 2022 lykkedes med at opgradere faciliteterne med henholdsvis 20x60 meter og 70x60 meter ebbeflodbaner og nye bunde i ridehallerne, efterlader Josephines beslutning et stort hul i klubbens undervisningstilbud til medlemmerne. 

– Josephine har været en fast bestanddel af vores enetimeundervisere for både hest og pony (dressur) samt størstedelen af vores ponyspringryttere på springhold om tirsdagen. Specielt hendes fantastiske evne til at favne de mange private ponyryttere og skabe et sjovt klubmiljø for dem vil blive hårdt savnet. Klubben ønsker at takke Josephine for en stor indsats i Silkeborg Rideklub og ønsker hende alt godt fremover, siger formand Brian Krogh.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For Silkeborg Rideklub, som dels har en meget lang historik og masser af traditioner og klubånd, betyder det, at sommeren bl.a. kommer til at handle om at finde en ny underviser til at fylde hullet efter Josephine.

Dette skal foregå samtidig med, at klubben om få uger afvikler det traditionsrige sommerstævne, Jysk Rideuge, og helst være løst, inden klubben ultimo august er vært ved Danmarks Cup for ponyer. To stævner, som er et godt billede på klubbens ånd, ambitionsniveau og mindset på bagkant af det store baneprojekt i 2022.

Sportsligt tegnes klubben fortsat af chefberider Preben Ørts, som udgør den ene halvdel af klubbens undervisningstilbud i dressur og springning.

Silkeborg Rideklub er i øvrigt en af de få klubber i Danmark, som ikke lejer sig ind hos private hestecentre. Klubben og stedet drives 100% af frivillige ulønnede kræfter.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen