Showklasser gav høj puls

10-12-2016 19:42

Der er godt gang i konkurrencerne ved Lån Let Christmas Show på Vilhelmsborg, hvor to medrivende showklasse: Knock Out og Six bar gav høj puls hos både tilskuere og ryttere

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med 16 starter i Horseapp Knock Out blev der rigtig kæmpet om sejren i klassen. Vicky Mathiesen og Jessica Vinther Jensen viste sig gang på gang at være for hurtige for deres kolleger, og til slut mødtes de i en forrygende afgørelse i klassen. Den sidste og afgørende springning trak Vicky Mathiesen og Dejó sig sejrrigt ud af. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

10 ryttere havde mod på at ride gennem serien af forhindringer i KRAFFT Six Bar konkurrencen. På banen stod en serie af fire lodrette forhindringer, og i den sidste, og afgørende runde var forhindringshøjden 180 cm. Fire ryttere nåede frem til denne højde. Daniel Hald Cassøe og Vladimir var først ude, de fik fejl på den næstsidste forhindring i serien, men overvandt den største. 
Heller ingen af de øvrige tre i den afgørende runde kom fejlfrit gennem serien, så de besluttede at dele sejren i KRAFFT Six Bar - foruden Daniel Hald Cassøe var det: Nick van der Graff/Dream Weaver, Kristian Skovrider/Tahta Ask og Emile Louis Hartmann på den blot 160 cm høje Leopold. 

 

Læs mere om LånLet Christmas Show i magasinet Ridehesten.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen