Seks 4-års dressurheste videre fra Frederiksværk

03-09-2016 18:34

Frederiksværk Rideklub er i denne weekend vært for en af de sidste kvalifikationer til DRF's dressurchampionat for 4-, 5- og 6-års. Sejren i 4-års kvalifikationen gik til Daytona Nexen redet af Dennis Kjær

Copyright Ridehesten.com
Dennis Kjær.

Med 8,56 i helhed vandt Daytona Nexen e. Blue Hors Don Romantic/ Dormello (opdr. Stutteri Nexen) med Dennis Kjær i sadlen DRF's championatskvalifikation for 4-årige dressurheste. Daytona Nexen opnåede bl.a. 9 for galop og 9 for kapacitet.

I alt seks 4-årige dressurheste honorerede i dag kravet på 8,0 for at gå videre til mellemrunden. Med en total på 8,52 og en ridelighedskarakter på 9,0 blev Søbakkehus Mamma Mia e. Wilkens/ Midt-West Ibi-Light (opdr. Agnere Holmsted) redet ind på andenpladsen af Frederico Mexia de Almeida. Klassens nr. 3 med 8,22 blev UNO Don Olympic e. Blue Hors Don Olymbrio/ Del Piero (opdr. Stutteri UNO) med 8,6 for galop som højdepunkt. Han blev redet af Anna Zibrandtsen, der sidste år købte ham som avlsgodkendt hingst på forårsauktionen ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning.

Se resultatet fra 4-års championatskvalifikationen HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner