Schubidoo i stedet for Peggy Sue

29-08-2022 14:14

Det danske hold af 7-årige dressurheste til UVM i Ermelo i næste uge får en ny hest på holdet, da en af de udtagne heste er solgt

Copyright Ridehesten.com
Søren Wind og Peggy Sue Nexen. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 7-årige bronzemedaljehoppe Peggy Sue Nexen e. Blue Hors Don Olymbrio/ Andiamo (opdr. Stutteri Nexen v/ Elin Houe og Hans Jul Andersen), der med berider Søren Wind i sadlen blev udtaget til det danske UVM-dressurhold, er solgt.

Peggy Sue Nexen har ikke været til salg, men et videoopslag på det sociale medie Instagram førte til en henvendelse til Søren Wind, og det resulterede i salg til sponsorerne bag den 51-årige franske OL-rytter, Marc Boblet.

– Det er Søren Wind selv, der har forestået alt omkring handlen, og desværre så køberne det ikke som en mulighed, at Søren kunne ride UVM, inden Peggy ville blive overdraget. Vi sendte hende afsted i lørdags, fortæller Elin Houe.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Marie Hosbond og EVO Schubidoo. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

Det betyder, at førstereserven på 7-års holdet træder ind og tager pladsen. Det er EVO Schubidoo e. Blue Hors St. Schufro/ Blue Hors Hotline (opdr. Stutteri EVO), der rides af berider Anne-Marie Hosbond.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Schubidoo og Anne-Marie har netop vist stærk form i championatskvalifikationen i Bogø i forrige weekend, hvor parret vandt med 79,847%.

UVM finder sted i Ermelo, Holland fra  8. – 11. september 2022, hvor de danske medlemmer af WBFSH, Dansk Varmblod og TAF, kan stille med i alt fire heste i hver af de tre årgange.

Først blev der sat navne på de 5- og 6-års heste, der skal deltage ved mesterskabet, og siden blev holdet af 7-års heste bekendtgjort. Nu er det så afgjort, at EVO Schubidoo erstatter Peggy Sue Nexen.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald