Så har springhestene varmet op på Blue Hors

13-10-2021 19:05

Annika Knudsen Lorentsen

Pavo og Dansk Ride Forbunds championater starter for alvor i morgen, men flere af de unge springheste har allerede været i aktion, da de i dag havde mulighed for at ride en opvarmningsklasse

Copyright Ridehesten.com
Avlshingsten Vong's Brunello er en af de 6-årige heste der er tilbage på Blue Hors ved championatsfinalerne. Han deltog nemlig også som 4-års med sin rytter Mia Oudal i sadlen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen går det for alvor løs ved årets Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler for ungheste på Blue Hors. Her mødes de bedste unge dressur- og springheste fra kvalifikationerne, der er blevet afholdt i løbet af sommeren for at dyste om den eftertragtede sejr i finalen. 

Springhestene har redet deres opvarmningsklasse og de er derfor klar til den første kvalifikation i morgen eftermiddag. Dressurhestene skal i aktion allerede i morgen formiddag, hvor de 4- og 7-årige dressurheste skal ride deres kvalifikation. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridehesten er selvfølgelig til stævnet alle dage, hvor vi fotografere de unge heste og bringer nyheder her på Ridehesten.com, så jer der er forhindret i at komme på Blue Hors, kan følge med i de spændende finaler. 

Følg desuden start- og resultatlister HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen