Så er dressurhestene udtaget til championatsfinalerne

21-09-2010 12:35
Ved JBK Horse Shows i Odense Congress Center er der finale for de bedste unge dressurheste. Hestene har kvalificeret sig til mellemrunderne henholdsvis øst og vest for Storebælt, og nu er deltagerlisterne klar
Copyright Ridehesten.com
Så er de 4-, 5- og 6-årige dressurheste kvalificeret til finalen i DRF's Championat for ungheste i dressur, der afvikles i forbindelse med JBK-stævnet i Odense i oktober. (Foto: Ridehesten).

Dansk avl og ridesport har haft stor succes ved VM for ungheste i dressur i Verden de senere år. Kvaliteten af de unge danske dressurheste er stadig stigende, og det betyder, at der bliver hård kamp om topplaceringerne i de danske championatsfinaler, der afvikles under JBK-stævnet i Odense. Første kvalifikation er tirsdag den 19. oktober og finalerne afvikles fredag den 22. oktober - alle konkurrencer i championaterne afvikles inde i den store opvisningshal. De danske deltagere ved VM for ungheste i Verden i år er selvskrevne til at deltage i finalestævnet. Derforuden bugner deltagerlisten af avlshingste og topkårede hopper. I sadlen på de unge stjerne sidder også flere af dansk dressursports topryttere, så der er lagt op til en meget spændende og seværdig finale. For at se listen over de kvalificerede heste tryk på linket til højre og derefter kan man skifte mellem siderne ved at klikke på henholdsvis ark 1, ark 2 og ark 3.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen