Rosenparade for ponydressur

20-11-2022 13:02

Charlotte Kusk Berwald

Ved gårsdagens Rosenparade ved årets sidste landsstævne i ponydressur blev der taget smukt afsked med de mange ryttere, der falder for aldersgrænsen ved årsskiftet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Dette skete i den store opvisningshal i Hedensted og Omegns Rideklub efter lørdagens sidste klasse.

Ponyårerne bliver hyldet
Ved en Rosenparade marcherer alle rytterne ind samlet, og deres bedste resultater læses op, hvorefter rytteren modtager en rose. På denne måde tages der flot afsked med tiden som ponyrytter. Denne tradition er efterhånden også begyndt at blive en del af afslutningen for ryttere på distriktsniveau, hvor flere distrikter også er begyndt at arrangere Rosenparade ved årets sidste stævne. I Hedensted var hele 64 ryttere tilmeldt og trodsede kulden for at tage del i den smukke ceremoni.

– Det var en skøn afsked med årgangen, der nu siger farvel til ponystævnerne, og det er dejligt, at vi kan give dem mulighed for hver især at sige tak for ponytiden. Stor tak til Hedensted og Omegns Rideklub for at lægge hus til dette arrangement, sagde Rigmor Kristensen.

Årets kammerat
Ved Rosenparaden udnævnes årets kammerat. I år blev denne ære tildelt Ellen French Henriksen. Udover Ellen, var hele seks andre ryttere nominerede til denne titel. Ellen modtog en vandrepokal, 1000 kr. fra Støtteforeningen Ponydressur.dk, en gave fra Prorider og en gave fra Ringkjøbing Landbobank.

Josephine Gert Nielsen og Cornelia Munch Sinding holdt ryttertalen og sagde tak for året til landstræner i ponydressur Lisbet Seierskilde og holdleder Lars Svarre Krogsgaard med flotte buketter.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen