Rikke Dupont nr. 4 i Neustadt

24-08-2024 14:47

Også i Tyskland har den kraftige blæst spillet en rolle på stævnepladserne, hvilket danske Rikke Dupont måtte sande i gårsdagens Grand Prix i Neustadt-Dosse

Copyright Ridehesten.com
Rikke Dupont og Grand Galiano. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rikke Dupont og den 9-årige DV-vallak Grand Galiano e. Grand Galaxy Win/ Blue Hors Don Schufro, som hun og hendes mand Allan Hansen ejer sammen med hestens opdrættere, Lotte og Gert Buchhave, er netop på vej hjem fra deres internationale Grand Prix-start i Neustadt-Dosse, hvor parret i dag har sluttet af med et flot resultat i Grand Prix Special efter en hård start i gårsdagens Grand Prix med kraftig storm.

Det har været en weekend med lidt op- og nedture. I går rasede stormen, da jeg skulle på banen, og det gav os en del udfordringer, da telte og bannere, der stod rundt om banen, blafrede og var tæt på at lette.  Galiano blev vildt bange og havde desværre mere fokus på det end på mig. Vi havde derfor en piaffe-øvelse, hvor han stod stille og kigge på VIP-teltet i stedet for at piaffere, og det blev meget dyrt, fortæller Rikke Dupont.

I lørdagens Grand Prix Special havde Grand Galiano genfundet selvtilliden, og ekvipagen lykkedes med en rigtig god præstation, der dog var underlagt lidt dommeruenighed, hvor danske Leif Törnblad var en af de dommere, der belønnede ridtet med 70%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var Galiano igen mere med mig, og vi fik lavet mange fine ting. Som det jo er med dressur nogle gange, så var vi ikke helt enige med enkelte dommere i dag, som ikke helt gav de point, som vi synes, han fortjente i de mange øvelser, der lykkedes. Sådan er dressur, så vi kører hjem med lidt blandede oplevelser, fortæller Rikke Dupont, som i dag blev nr. 4 med hæderlige 68,617%.

Resultat af dagens Grand Prix Special.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner