Rider by Horse med videomarkedsføring

22-05-2013 17:39

Maja Golles

Rider by Horse har fået lavet en flot ny video, der viderefører deres kendte poetiske stil samtidig med, at man med videoen går helt nye, moderne veje

Copyright Ridehesten.com
Screendump af videoen - vil du se videoen, så brug linket i nyhedsteksten!

Riber by Horse tager med deres nye video "Grib dagen" hul på et helt nyt markedsføringskoncept i præsentationen af deres forårs- og sommerkollektion 2013. I videoen møder Rider by Horse's vante poetisk smukke stil det dramatiske og uforudsigelige. Klipning, musik og tekst spiller fint sammen. Looket er rent og enkelt, men små deltaljer fanger øjet. Med produkterne bevæger vi os i grænseområdet mellem klassiske og visionære farvespil, der på en gang er både nedtonet og sprælsk. Ligeledes er markedsføringen på en gang klassisk - i form af de skrevne ord - og visionær i form af anvendelsen af videomediet.

I videoen viser Rider by Horse de nyeste tendenser i deres produkter, lige fra middelhavets turkise og blågrønne toner over i skarp kongeblå farver, varm rød og brændt orange blandet med stilren hvid og sandet beige, der markerer overgange og sammenhænge.

I videoen medvirker ekvipagerne: Silje Bakken/Tailormade Attention og Mette Svarre Ehlers/De Noir. Videoen er i øvrigt lavet af Wiegaarden Media, der både har stået for optagelse og klipning.

Se videoen her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen