Resultat af Mellemrunde Øst for 4-års

21-09-2013 14:16

Møllebakkens Rideklub er denne weekend vært for Mellemrunde Øst af DRF's Dressurchampionat. I dag blev klassen for 4-årige heste afviklet

Copyright Ridehesten.com
Zaza Diawind og Karoline Louise Skøt ses her som vindere af Blue Hors Dressurchampionat tidligere på sæsonen.

Sejren i Mellemrunde Øst for 4-års i DRF's Dressurchampionat gik til Zaza Diawind e. Blue Hors Don Schufro / Zardin Firfod (opdr. Peter Schrøder) redet af Karoline Louise Skøt til en totalscore på 8,66 bestående af bl.a. 9,0 for galop og 8,8 for trav såvel som ridelighed.

På andenpladsen kom bronzemedaljehoppen Springborgs Guyana e. Fürst Romancier / Diamond Hit (opdr. Stutteri Springborg) redet af Kathrine Springborg til en total på 8,62 og med 8,8 for ridelighed som højdepunkt. Kathrine Springborg blev efterfulgt af sine ridelærer Michael Søgaard med den tidligere avlsgodkendte hingst Overgaard's Zack-Zu e. Blue Hors Zack / Londonderry (opdr. Tove og Ove Møller Nørgaard) med 8,56 total og med 9,0 for skridt.

Intet mindre end 25 af de 40 startende heste fik en totalsum på 8,0 eller derover. Mest fremtrædende faderhingst var Fürst Romancier, der stod som far til tre heste placeret som nr. 2, 5 og 11. I morgen afvikles Mellemrunde Vest for 4-års, og de 26 bedste på landsplan går videre til finalen i Odense.

Se klassens resultat HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen