Præstationsafstamninger på følauktion (video)

19-06-2021 20:30
Avl

Vi præsenterer hermed endnu to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag skal vi se to føl, der har en stærkt præstationsblod til at bakke deres egne egenskaber op

Copyright Ridehesten.com
Goomong King Coal. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften.

Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Goomong King Coal er et hingsteføl med gangartspotentiale ud over alle grænser! Han oser af kvalitet og er udtryksfuld, ultrasmidig, elastisk og bevæger sig med en besnærende overlegen selvfølgelighed. I hoppestammen findes flere elite- og medaljehopper, så også i føllet her forestiller man sig en stor karriere på konkurrencebanerne. I denne stamme findes GRDH- og Grand Prix-hoppen Sirikit.

Abkjærs Vitalina er et smidigt og velproportioneret hoppeføl med et dejligt udtryk. Hun har en tiptop balance og en adræt og kvik-ad-jorden galop. Hun er ud af en utrolig stærk hoppestamme, der tæller flere topføl og rideheste. M Miss Rosevelt har gentagende gange haft afkom udtaget til auktion.

Se hele auktionskollektionen.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen