Pony dræbt af ulv i Tyskland

09-11-2020 14:35

Britt Carlsen

Det er nu bekræftet, at en pony, der blev fundet dræbt på folden, er blevet angrebet af to ulve i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Tine Luther
Nyheden fortsætter efter annoncen

For et par uger siden i Bottrop-Kirchhellen, Tyskland blev der fundet en pony med alvorlige kvæstelser. Ponyen græssede på en fold bag ejerenes hus. Skaderne ledte til en mistanke om , at ponyen muligvis er blevet offer for ulve, det er nu bekræftet. Det er den første døde pony i området, der er blevet dræbt af en ulv.

Der er fundet DNA-spor af to ulve på ponyens døde krop. LANUV (Landesamt für Natur, Umwelt und Verbraucherschutz Nordrhein-Westfalen) antager, at det er tilfældet med de to ulve, der har været i nogen tid i Bottrop og det omkringliggende område. For at være på den sikre side vil prøverne nu blive undersøgt nærmere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I løbet af de sidste par måneder har der været gentagne angreb fra ulve i Ruhr-området. På det ansvarlige statskontor for natur, miljø og forbrugerbeskyttelse Nordrhein-Westfalen (LANUV) er en hunulv opført under koden GW954f, hvis DNA allerede er blevet påvist i flere døde dyr. Hunulven er kendt i medierne som "Gloria".

Kilde: reiten st georg

I majnummeret 2019 af magasinet Ridehesten bragte vi et tema om ulve.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner