Plads til parkering

02-02-2009 17:02

Britt Carlsen

Så er gravemaskinerne i fuld gang med at sikre gode parkeringsforhold til de mange hestetransportere, der er ventet til landsstævnet i Middelfart
Copyright Ridehesten.com
Helle Nissen, Middelfart Ridecenter holder et våget øje med gravemaskinerne, som er ved at forberede parkingspladsen til de mange hestetransportere, der er ventet til landsstævnet i februar.

Danish Derby Horse Shows ApS har for 2009 indgået et spændende samarbejde med Middelfart Ridecenter. Dette samarbejde kommer til at udmyndige sig i konsulentbistand ved ridestævnerne på det lækre ridecenter i 2009. Den 6. - 8. februar inviteres der således til landsstævne i springning på det smukke og funktionelle ridecenter, hvor rytterne har mulighed for at ride klasser fra MB til S-niveau, samt medbringe deres talentfulde ungheste til særlige unghesteklasser. For at få plads til de mange, som har tilmeldt sig stævnet, er ejerne nu i fuld gang med at sikre gode parkeringsforhold tæt på stalden og ridehallerne. Hvis man ikke har fået tilmeldt sig stævnet, er der endnu ledige pladser tilbage, forlyder det fra stævnearrangørerne. Se proportioner og kontaktinfo ved at følge linket til højre.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen