Parzival syg af insektbid

10-08-2016 22:12
OL

19-årige Parzival, der sammen med Adelinde Cornelissen har samlet 19 medaljer op ved OL, VM og EM er i sin karrieres efterår, og i dag blev det rigtig svært, da han var syg af insektbid

Vi har nydt at se Parzival og Adelinde Cornelissen danse til sejr ved ved flere Eupamesterskaber, og efter hjerteproblemer kom han tilbage i sporten ved EM i Herning, hvor Adelinde vandt to individuelle bronzemedaljer med Parzival.
Adelinde var først ude for Holland i dag på banen, men det blev hurtigt tydeligt, at Parzival ikke var på toppen. Og efter Adelinde havde kæmpet med at få Parzival gennem en øgning, og piaffe og passage, valgte hun at give op.

- Da vi kom ind i stalden i går var hans ene kind hævet og vi tror han er blevet bidt af en edderkop eller en myg. Hans krop er fuld af giftstoffer, og han har fåret tilført væske i ni timer. Her til morgen så han bedre ud, dyrlægen sagde jeg kunne give det en chance. Og ride for holdet. Men inde i arenaen føltes han totalt tom for energi, og jeg besluttede ikke at fortsætte. Det fortjener han ikke, fortalte Adelinde. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald