Nyt nummer af Ridehesten ude nu

03-10-2018 13:13

Camilla Tiefensee Schrøder

Berider Maria Bjørnkjær Asferg og Chinett Ask pryder i denne måned forsiden af af magasinet Ridehesten, hvor der er masser af læsestof om dette års UVM på Zangersheide. Læs også om VM i Tryon, Peder Fredricsons uddannelse af springheste, månedens avlerprofiler og meget mere

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved dette års verdensmesterskab for unge springheste på Zangersheide opnåede Chinett Ask med berider Maria Bjørnkjær i sadlen en flot sjetteplads. Det kan man læse meget mere om i oktobernummeret af magasinet Ridehesten, som netop er udkommet.

Udover dybdegående reportager fra UVM i springning ser vi også tilbage på World Equestrian Games i Tryon, hvor der både var skuffelser og store triumfer for de danske atleter i dressur, paradressur og voltigering.

Ridehesten bringer desuden i denne måned et stort Interview med den svenske toprytter Peder Fredricson, som giver et indblik i, hvordan han træner sine springheste. I uddannelsen af springheste gælder det om ikke at gøre for meget, men så meget som kræves. Hvis man har en god hest, så skal man sigte på at få udviklet dens springformåen, og så konkurrere med den, når det er vigtigt. Det er bedre, at hesten springer i konkurrence, end at man bruger en masse tid på at springe den derhjemme i træningen, mener svenskeren, som i øjblikket ligger i top 10 på verdensranglisten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mød også månedens avlerprofiler, som er Stald Skjerk Nørgaard drevet af ægteparret Liselotte Ternvig og Arthur Markussen, som er forholdsvis nye i avlen, men har mange års erfaring i springsporten, og Stutteri Ladegaard drevet af Jørn Ladegaard Kristoffersen som et familieforetagende sammen med døtrene Karen Marie og Anne Mette.

Magasinet Ridehesten kan både bestilles til postkassen og læses digitalt.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen