Nyt Airbnb for hest og rytter i Danmark

20-06-2020 13:00

Marie Helene Rigård Rohleder

En dansk iværksætter har udviklet Horsebnb, som er hesteverdens svar på Airbnb. Her kan du booke høhoteller, hvor der er sørget for overnatning for både rytter og hest, når du skal på rideferie i Danmark 

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com/ Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Trille Andersen er fuld af gode ideer og iværksætterdrømme. For et par uger siden gik det nyeste projekt i luften, som er hesteverdens version af det amerikanske Airbnb.

Horsebnb.dk fungerer som et Bed n’ Breakfast til dig og din hest, hvor du kan planlægge din rideferie med hesten hjemmefra og sikre dig, at der er fold, vand og mad til din firbenede ven, inden at i rider afsted. 

På nuværende tidspunkt er der 30 værter rundt i landet, som tilbyder over 70 høhoteller. En vært kan godt tilbyde flere høhotel, da et høhotel indikerer antal heste og ryttere, som værten har plads til. 

Et høhotel kan bestå at både fold eller boks til hesten, og for rytterens vedkommende kan det være alt fra luksus hytter til campingvogn eller mulighed for at slå et telt op. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er varierende muligheder for forplejning både for hest og rytter. Nogle steder er mulighed for wrap og foder, andre steder er der mulighed for græsning.

– Jeg drømmer om, at der kommer så mange høhoteller, at vi kan dække hele Danmark, så man kan ride fra det ene hotel til det andet, og virkelig planlægge de smukkeste rideturer. Det skal være slut med bekymringer om opbakning og overnatning, for det skal være nemmere for rytteren at komme ud og nyde naturen med sin hest, siger Trille Andersen, som idekvinden bag Horsebnb. 

Hun planlægger også at udvikle en app, så det bliver enkelt og nemt for rytterne at booke det næste høhotel på vejen. 

Læs mere på Horsebnb her. 

Læs også meget mere om Rideferie i Danmark i Ridehesten fra maj 2020.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen