Nye regler for DV-medlemmers billetter til Herning

23-06-2009 13:35

Grethe Næsby

Dansk Varmblods medlemmer tilbydes til efteråret forkøbsret på billetter til Herning, men i begrænset omfang
Copyright Ridehesten.com
DV's medlemmer får forkøbsret på billetterne til den årlige hingstekåring, men dog med begrænsning. (Foto: Ridehesten.com).

Som noget nyt i år er det blevet besluttet, at medlemmer i en prøveperiode på 2 år har forkøbsret på billetter til Hingstekåringen. Der er sat en begrænsning på hvor mange billetter man må købe til hvert arrangement -som er fordelt således: Enkeltkontingent - 4 billetter pr. arrangement Familiekontingent - 6 billetter pr. arrangement Ung i Dansk Varmblod - 2 billetter pr. arrangement Ca. 1 uge inden normal salgsstart (1. oktober), dvs. d. 24. september, åbner billetsalget for medlemmer. For at kunne benytte sig af fordelen, skal man have en e-mail adresse. For at kunne sende en kode og andre informationer pr. e-mail, skal Dansk Varmblod have din e-mail adresse. Du skal derfor - gerne allerede nu - sende e-mail adressen og andre adresseoplysninger til sekretariatet via linket i højre side. Du får tilsendt en e-mail med brugernavn og adgangskode, som skal bruges ved billetkøbet - vær opmærksom på, at koden kun kan bruges en gang. Efter købet vil billetterne i løbet af få dage blive sendt til din adresse. Det er besluttet at prøve forkøbsordningen i 2 år.

Ridehesten indeholder altid det nyeste inden for avl og sport, og vi dækker hvert år Hingstekåringen i Herning fra start til slut med et kæmpe temanummer.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen