Ny toprytter til Helgstrand Dressage

02-12-2020 13:24

Den firedobbelte OL-deltager og britiske ridesportslegende Richard Davison er blevet en del af Helgstrandkoncernen. Hans primære rolle vil være at stå i spidsen for den britiske udvikling af koncernen

Copyright Ridehesten.com
Richard Davison og Bubblingh i Herning. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand Dressage har indgået samarbejde med endnu en international profil. Det er den 65-årige britiske landsholdsdressurrytter Richard Davison, som vi har haft fornøjelsen af at se deltage ved flere internationale stævner herhjemme bl.a. på hesten Bubblingh e. Lingh med DV-hingsten Picandt som morfar. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Richard driver sammen med sine to sønner, Tom og Joe, en kombineret dressur- og springstald og er involveret i mange aspekter af den britiske samt internationale ridesport. Han var tidligere leder for det britiske OL dressur-hold og forhenværende træner på World Class Show Jumping-programmet. 
Andreas Helgstrand udtaler: ”Richard er sammen med sin familie involveret i enormt mange aspekter af den britiske ridesport. De har en bred vifte af kompetencer og masser af erfaring, som kan forbedre den service, vi kan tilbyde til vores britiske kunder. Vi er enormt begejstrede over at få dem med på rejsen”. 

Copyright Ridehesten.com
Richard Davison og Andreas Helgstrand. Foto: Helgstrand Dressage


Kilde/Helgstrand Dressage

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen