Ny rideudstyrbutik i Hjørring

28-11-2022 15:00

Charlotte Berwald

Der var godt gang i den til åbningen af Hjørring Rideudstyr, der holdte stor åbningsfest Black Friday. Dette lover godt for de nordjyske hesteelskere i fremtiden

Copyright Ridehesten.com
Der var godt gang i den, da Hjørring Rideudstyr åbnede. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Der er masser af ryttere nord for Aalborg, og de fleste af dem er nødt til at køre langt når de mangler et eller andet til hesten. Det kan de slippe for i fremtiden, nu da Hjørring Rideudstyr er åbnet, fortæller Trine Harpsøe Sørensen til Ridehesten.

Masser af heste i Vendsyssel
Med en del større rideklubber i Vendsyssel virker det som et helt naturligt sted at åbne en rideudstyrsbutik. Trine har desuden en del erfaring med sig som indkøber hos Hjallerup Maskinforretning, så hun kender både markedet og området godt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lidt for enhver smag
– Folk er jo lige så forskellige som deres heste. Så det er meget vigtigt at man sørger for at der er stor diversitet i udvalget. Jeg vil gerne satse bredt, så man kan finde det man har brug for her, uanset om man er konkurrencerytter på højt niveau, går til ridning en gang om ugen eller bare godt kan lide heste. Hos os er der plads til alle, fortæller Trine.  Hun har selv en dansk varmblodshest som hun bruger til dressur. Datteren på fire år har to ponyer, så Trine er absolut den rette at spørge, når der skal shoppes udstyr til den mindre rytter og ponyer.

Et brag af en åbning
Den nye butik åbnede på Black Friday og 112 mennesker stod i kø da dørene blev slået op for første gang kl. 12. Hele 670 mennesker kiggede forbi og der var godt gang i kasseapparatet på denne første dag. – Det var en helt fantastisk dag og hvor var det dog skønt at mærke den store opbakning fra lokalområdet, fortæller Trine. Og Trines næste projekt? En webshop, der gerne skal være klar efter nytår.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen