Ny østrigsk mester

04-10-2008 16:48

Malene Reismer Vestergaard

Den første weekend i september blev de østrigske mesterskaber i dressur afviklet. Weekendens helt store helt var den kun 22 år gamle Victoria Max-Theurer, som genvandt Grand Prix titlen for 6 år i træk.
Copyright Ridehesten.com
Victoria Max-Theurer er østrigskmester for 6. år i træk. Her ses hun på Falco under OL i Hong Kong. (Foto: Britt Carlsen/Ridehesten.com)

Forventningerne var store til den unge østrigske rytter Victoria Max-Theurer ved de østrigske mesterskaber i dressur d. 5. -7. september. Men den 22-årige rytter levede op til alle forventningerne og genvandt titlen som østrigskmester i Grand Prix på oldenborger vallakken Salieri e. Sandro Hit. Ekvipagen vandt både Grand Prixen og Kür med 70 %. Victoria Max-Theurer efterhånden er fast inventar på det østrigske dressurlandshold og har blandt andet deltaget i OL både i Athen 2004 og i Hong Kong 2008 samt EM i Torino 2007 og World Equistrian Games i Aachen 2006 på hesten Falco . Sølvmedaljen ved de østrigske mesterskaber gik til Peter Gmoser med hingsten Cointreau og bronze til Hannes Mayr og Ellis.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen