Ny holdleder for U25 dressurrytterne

15-05-2019 15:51

Mette Müller er blevet ansat som holdleder for U25 dressurrytterne. Mette skal varetage det daglige management af denne gruppe og hjælpe med at udvikle rytterne endnu mere via løbende samlinger og lignende i tæt samarbejde med Helle Krasnik Trolle og Nathalie zu Sayn Wittgenstein

Copyright Ridehesten.com
Mette Müller
Nyheden fortsætter efter annoncen

Styrke udviklingen i dansk dressurungdom
U25 er en gruppe, der har udviklet sig med stormskridt over de sidste par år, og med ansættelsen af Mette Müller som holdleder for U25 rytterne vil denne gruppe blive styrket yderligere.  Mesterskaberne ligger ofte sammen med – eller tæt på – seniorernes mesterskaber, og man har måtte sande, at det er svært at fokusere grundigt på to aldersgrupper samtidig. Med ansættelsen af en ny holdleder forbedres arbejdsbetingelserne og arbejdsroen omkring begge grupper betydeligt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Om det fremtidige arbejde siger Mette: ”Jeg glæder mig til at være med til at udvikle de danske U25 ryttere endnu mere. Truppen er jo vokset markant i løbet af de seneste år, og jeg glæder mig til at kunne bidrage med at styrke, udvikle og fokusere endnu mere på denne aldersgruppe.”

/DRF

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen