Ny hjemmeside til Aarhus Rideklub

28-01-2013 11:21

Signe Wiese

En af landets største rideklubber - Aarhus Rideklub, der har hjemme på Vilhelmsborg - har fået ny hjemmeside, produceret af Mediehuset Wiegaarden
Copyright Ridehesten.com

Stadig flere ryttere, rideklubber, dyrlæger og ikke mindst stutterier vælger at få lavet hjemmeside hos Mediehuset Wiegaarden, og mediehuset, der netop også står bag magasinet Ridehesten og portalen Ridehesten.com, har efterhånden stor erfaring i at lave profesionelle hjemmesider. - Hestefolket har brugt os til at få lavet flotte hjemmeside i flere år, og det er vi meget glade for. Bl.a. sætter kunderne pris på, at de også har mulighed for nemt at få de heste, de har til salg på Ridehesten.com, vist på deres egen hjemmeside. Vi laver dog også hjemmesider til mange andre brancher fx forsikringsselskaber, foreninger og tandlæger, oplyser Wiegaardens IT- & udviklingsleder, Michæl Jensen. Aarhus Rideklub har siden januar 2007 haft hjemmeside hos Wiegaarden og har nu fået en opgraderet version med nyt og lækkert design og stadig Wiegaardens super nemme administration. Du kan se den nye hjemmeside via linket.

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden. Læs meget mere via links til højre eller ring og få en uforpligtende snak med Michael Jensen på tlf. 99 400 444.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner