Ny auktionshest: Cliffhanger

09-03-2018 20:11

Det er lykkedes auktionsudvalget at få endnu en tophest på Forårsauktionen lørdag, nemlig den fantastiske springhest, Cliffhanger, der ligger i spidsen af unghestechampionatet

Copyright Ridehesten.com
Cliffhanger og Rikke Haastrup.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cliffhanger er en virkelig spændende og talentfuld ung springhest, der lige nu har lagt sig i spidsen af Katrinelund Unghestechampionat, hvor den allerede første dag lagde ud med fire gange 8,5. Allerede ved egnethedstesten opnåede Cliffhanger 8,5 i både kapacitet og galop.

Han er en utrolig ridelig og samarbejdsvillig hest, der er let og praktisk at manøvrere på banen, hvor han har et godt overblik. Han springer med et kraftfuldt afsæt og god afvikling i springet. Dommer i unghestechampionatet, Bo K. Møller udtalte: – Den sprang med en utrolig lethed med stort overblik og et godt tempo. Den er i god form og havde totalt magten over det hele. Vi giver den 9 for kapacitet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I hoppestammen ligger en perlerække af elitehopper, der har avlet topsportsheste og flere kårede hingste. Mormoren Thy’s La Tia er mor til den kårede hingst Quiet Please, der er A-hest i springning. Oldemor Lativa er helsøster til flere topspringheste og er selv mor til hingste Ladoga.

Cliffhanger sælges uden tillæg af moms.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing