Nu er værterne for EM i 2025 fundet

13-07-2024 15:03

FEI havde i en periode problemer med at finde en vært, der ønskede af afholde EM i springning for seniorer, military og paradressur i 2025. Nu melder FEI ud, at der fundet en vært for mesterskabet i springning

Copyright Ridehesten.com
I 2023 fandt EM i springning sted i Milano i Italien. Foto: Ridehestn.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I slutningen af april måned afholdte det internationale rideforbund, FEI, deres årlige sportsforum, hvor værtskabet for EM i 2025 var et af de vigtige emner på programmet.

Mens EM i dressur 2025 allerede var bestemt til at finde sted i Samorin i Slovakiet, manglede FEI forsat at finde en vært for EM i springning for seniorer, military og paradressur.

Det lykkedes dog ikke at allokere mesterskabet til mødet tilbage i april, og der har siden været usikkerhed om, hvor det store stævne skulle afholdes. 

Nu har FEI meldt ud i en pressemeddelelse, at den spanske by A Coruña kommer til at være vært for EM-stævnet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mesterskabet kommer til at finde sted fra den 16. juli til den 20. juli 2025 i hestesportscenteret Casas Novas Equstrian Centre i det nordlige Spanien. Casas Novas har siden 2016 været vært for en afdeling af FEI World Cup i springning og har derfor også kapaciteten til at afholde de store stævner. 

Det er dog kun EM i springning, der kommer til at finde sted i A Coruña. FEI skriver i samme pressemeddelelse, at de forsat er i dialog med potentielle arrangører af europamesterskaberne i military og paradressur. 

FEI's direktør for springning Todd Hinde udtaler: 

Vi er meget glade for at have A Coruña som vært for dette mesterskab, især ved Casas Novas, som er et symbol på kvalitet i hestesporten. Vi ser frem til at arbejde sammen med organisationskomitéen for at levere et arrangement i topklasse. 

Kilde: FEI

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen