Norske Frederik B. Seim sejrede i 145 cm

24-01-2020 22:22

Annika Knudsen Lorentsen

Det var lige ved og næsten for danske Rikke Haastrup med Casira, men de endte som nr. 2 lige efter norske Frederik B. Seim som red en formidabel omspringning

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup og Casira. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med den 9-årige vallak Quevara van de Vlierbeek Z e. Quintus/Omar lykkedes det her til aften norske Frederik B. Seim at ride sejren hjem i 145 cm klassen, efter en omspringning hvori der var 15 ekvipager til start. Frederik red en lynhurtig omspringning på den meget velspringende vallak i tiden 36.14 sekunder. 

Bare et my efter kom Rikke Haastrup, som med den 11-årige DV-hoppe Casira e. Casino/Espri (opdr. Aksel Rasmussen) leverede en flot omspringning i tiden 37.36 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Frederik B. Seim. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Også på tredjepladsen blev det en DV-hest, her var det nemlig den bare 8-årige Happy Feets Heartbeat e. Heartbeat/Baloubet du Rouet (opdr. Gitte og Torben Seerup Skoett), som blev redet af norske Stein Endresen. De red fejlfrit i omspringningen i tiden 37.26 sekunder. 

Faktisk blev det fire forskellige nationer i top-5 i klassen, da tyske Nisse Lüneburg blev nr. 4, mens svenske Rebecca Hallberg Fischer blev nr. 5. 

Se resultatet af klassen her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen