Norske Frederik B. Seim sejrede i 145 cm

24-01-2020 22:22

Annika Knudsen Lorentsen

Det var lige ved og næsten for danske Rikke Haastrup med Casira, men de endte som nr. 2 lige efter norske Frederik B. Seim som red en formidabel omspringning

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup og Casira. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med den 9-årige vallak Quevara van de Vlierbeek Z e. Quintus/Omar lykkedes det her til aften norske Frederik B. Seim at ride sejren hjem i 145 cm klassen, efter en omspringning hvori der var 15 ekvipager til start. Frederik red en lynhurtig omspringning på den meget velspringende vallak i tiden 36.14 sekunder. 

Bare et my efter kom Rikke Haastrup, som med den 11-årige DV-hoppe Casira e. Casino/Espri (opdr. Aksel Rasmussen) leverede en flot omspringning i tiden 37.36 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Frederik B. Seim. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Også på tredjepladsen blev det en DV-hest, her var det nemlig den bare 8-årige Happy Feets Heartbeat e. Heartbeat/Baloubet du Rouet (opdr. Gitte og Torben Seerup Skoett), som blev redet af norske Stein Endresen. De red fejlfrit i omspringningen i tiden 37.26 sekunder. 

Faktisk blev det fire forskellige nationer i top-5 i klassen, da tyske Nisse Lüneburg blev nr. 4, mens svenske Rebecca Hallberg Fischer blev nr. 5. 

Se resultatet af klassen her. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen