Nordentoft opruster teamet med fokus på vækst

30-04-2020 11:29

Annika Knudsen Lorentsen

Med flere nye ansættelser styrker Nordentoft Equestrian det eksisterende team med fokus på vækst både nationalt og internationalt, og en række nøglepersoner skal være med til at skabe fundamentet for et internationalt udviklings- og salgscenter

Copyright Ridehesten.com
Laila Pedersen er blandt de nyansatte hos Nordentoft Equestrian. Hun har de sidste mange år været succesfuld på springbanerne, særligt med de unge heste ved både championatsfinaler og UVM. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

Ambtionerne er store hos Nordentoft Equestrian, og målet er at skabe et moderne udviklings- og salgscenter med heste, der kan matche fremtidens internationale krav og forventninger. 

– Vi arbejder med en meget stor gennemsigtighed i vores udviklingsarbejde og salgsprocesser. Vi ønsker, at der skal være en åben og ærlig dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, hvor vi kan sige tingene, som de er. Og hvor vi samtidig har et helt tæt samarbejde omkring mål og forventninger. Det stiller meget store krav til både os og vores kunder. Vores faglighed og forretningsforståelse skal være i top, og derfor er det også afgørende for Nordentoft Equestrian, at vi ansætter mennesker fra øverste hylde – både når det kommer til det faglige og det menneskelige, fortæller Henrik Amby, der er stifter og ejer af Nordentoft Equestrian.

Derfor har Nordentoft Equestrian ansat 7 nye ansigter, der sammen med det eksisterende hold af ansatte skal løfte virksomheden fremad. 

Copyright Ridehesten.com
Louise Christensen får det overordnede ansvar med sin ansættelse som general manager hos Nordentoft Equestrian. Foto: Privat

Den ene af dem er Louise Christensen, som fra 1. juli får titlen som general manager, og hun får det øverste ansvar for den daglige ledelse af organisationen.

– Louise bliver overordnet ansvarlig for udviklingen af vores virksomhed og brand. Det vil sige at hun skal sikre, at vores værdier, holdninger og DNA bliver eksekveret og leveret i det daglige arbejde – både i staldene, på træningsbanen, til konkurrencer og i dialogen med vores kunder og samarbejdspartnere. Og her har Louise bare udvist en nærmest indfødt forståelse og engagement i vores forretningsfilosofi i vores samtaler, udtaler Henrik Amby.

Louise kommer fra en stilling som daglig leder hos Skive Rideklub, hvor hun igennem 10 år har bevist, at hun kan skabe udvikling, dynamik og nytænkning. 

– Jeg glæder mig til de nye udfordringer. Jeg brænder for at arbejde med heste, mennesker og forretningsudvikling. Forretningsfilosofien bag Nordentoft Equestrian er præcis den måde jeg ønsler at arbejde på. Vi kommer til at være en markant og anderledes spiller i et til tider traditionelt marked. Vi kommer til at gøre en forskel, siger Louise Christensen, som i 2001 blev uddannet bankrådgiver og siden blev hun udlært som berider i 2011. Louise har konkurreret på højt niveau i både springning og dressur. 

Det er en stærk organisation som Louise kommer til at stå i spidsen for. Nordentoft Equestrian har nemlig også ansat Laila Pedersen, Mette Risager og Karina Kjeldsen, som alle er ansat som examineret master rider. 

Laila Pedersen er udlært berider i 2016, og har været ansat som rytter på Katrinelund med fokus primært på springning. Laila er en erfaren rytter, som hyppigt har deltaget ved championatsfinaler, ligesom hun har en del internationale starter. 

Copyright Ridehesten.com
Mette Riisager er ansat som examineret rytter. Foto: Privat

Mette Riisager er ligesom Laila uddannet berider. Det blev hun i 2015 og efterfølgende været daglig leder af Skårupgaard Rideklub i 13 år, inden hun blev ansat som rytter hos Katrinelund. Mette har konkurreret på højt niveau i dressur, og hun har desuden deltaget ved blandt andet championatsfinaler og hingstefremvisninger. 

Karina Kjeldsen har, ligesom både Louise og Mette, været testrytter for DV, og hun har også arbejdet som championatsdommer. Hun blev udlært berider i 2009, og hun kommer til at stå for dagligdagen på Langkjærgaard, som er et af de steder Nordentoft holder til. Karina har primært konkurreret i dressur. 

Copyright Ridehesten.com
Karine Kjeldsen er ansat som examineret rytter, og får ansvaret for dagligdagen på Langkjærgaard. Foto: Privat

Derudover har Nordentoft også ansat Christina Gade Pedersen og Sille Aakerblad som groom, mens Caroline Hansen er ansat som student master rider. Teamet hos Nordentoft Equestrian består nu af 17 personer fordelt på tre lokationer: Krastrup Herregård ved Nibe, Langkærgaard og Nordentoft ved Thisted. 

– Vi er kommet rigtig godt i gang på Nordentoft Equstrian, og har haft nogle ekstremt travle måneder, hvor fokus har været på at få sat gang i den optimale udvikling for vores mere end 85 opstaldede heste, samtidig med at vi har skulle arbejde med at skabe en organisation, implementere vores forretningsstrategi og bygge et brand, siger Henrik Amby og fortsætter:

– Vi har lært meget, og det har givet os masser af brugbar viden og erfaring, som vi naturligvis bringer med videre i vores udvikling. Men vi står også et sted, hvor det er afgørende, at vi kan tilføre kompetencer som Louise, Mette, Karina og Laila. De har erfaringen, fagligheden og de menneskelige kompetencer, der kan være med til at bringe os op til de næste niveauer. Så jeg synes absolut, at vi har grund til at have store forventninger til fremtiden.

Henrik Amby har indtil videre selv været aktiv i organisationen, men har nu trukket sig tilbage fra en aktivt udførende rolle i dagligdagen og skal i stedet udelukkende fungere som sparringspartner og have fokus på den overordnede strategiske forretningsudvikling.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen