Nadja: – Han betyder rigtig meget

14-07-2023 20:11

Annika Knudsen Lorentsen

Nadja Aaboe Sloth har gennem de sidste år redet sig op på højere og højere niveau med hesten Favour Gersdorf, og i denne weekend kommer de til start i den 4-stjernede Nations Cup ved Falsterbo Horse Show

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En af de ryttere der har nok at se til ved Falsterbo Horse Show er Nadja Aaboe Sloth, som har flere heste til start på tværs af de nationale og internationale klasser. 

I morgen skal hun ride den 4-stjernede Grand Prix med hesten Favour Gersdorf e. Foundation/ Leandro (opdr. Inger Marie Andreasen). Hun er en del af det danske landshold, som skal ride den 4-stjernede Nations Cup, som afgøres som det samlede resultat af morgendagens Grand Prix og søndagens Grand Prix Special og Grand Prix Freestyle. 

Favour Gersdorf er en hest som Nadja selv har redet helt op fra ingenting, og han er en hest der betyder rigtig meget for hende.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Han betyder rigtig meget for mig, han er nok 'min eneste ene'-hest. Jeg tror ikke, at jeg får en hest som ham igen, fortæller Nadja blandt andet. I videoen nedenfor kan I høre det fulde interview med Nadja, som de seneste par år virkelig har slået sit navn fast på den danske dressurscene, hvor hun fornyligt også blev udtaget som en del af bruttogruppen frem mod EM i dressur. 

Danmark starter først
Nadja skal ride den 4-stjernede Nations Cup sammen med Anne Marie Hosbond, Anna Zibrandtsen og Daniel Bachmann Andersen, og alle deres heste gik i dag igennem dyrlægetjekket, og er klar til start i morgen kl. 11.15. Det danske hold starter som nr. 1 ud af de fem hold til start. Det betyder, at danskerne har følgende startrækkefølge: 

1. Anne Marie Hosbond med Scarlett 712 e. San Amour/ Comics
6. Nadja Aaboe Sloth med Favour Gersdorf e. Foundation/ Leandro
11. Anna Zibrandtsen med Quel Filou e. Quaterback/ Stedinger
16. Daniel Bachmann Andersen med Zippo M.I. e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen