Millioner skal sikre World Cup-finalen

07-01-2021 11:35

For at sikre dette års World Cup finaler i dressur og springning, er det Internationale Rideforbund, FEI, nu ind og støttet stævnet med flere millioner

Copyright Ridehesten.com
Oversigtsbillede fra World Cup finalen i 2019. Foto: Ridehesten.com/Annika K. Lorentsen

Det svenske medie, Göteborg-Posten berettede forleden dag om de økonomiske problemer som truer Göteborg Horse Show, der ind til videre skal afholde årets World Cup-finale den 31. marts - 3. april.

De økonomiske problemer har medført at det Internationale Rideforbund, FEI, er gået ind og støttet stævnet med flere millioner,  således er World Cup-finalerne forhåbentlig kan gennemføres. 

– FEI er med til at finansiere finalen. Det viser for vigtigt World Cup-finalen er for ridesporten. Sidste år måtte finalen i Las Vegas aflyses og der har ikke været mange stævner i vinter, fortæller CEO for Got event, Lotta Nibell, til mediet.

Lotta fortæller samtidig at hun ikke ønsker at sige nøjagtig hvor mange millioner som stævnet vil modtage fra FEI, men at bestyrelsen i Got event havde været meget tilbageholden med at afholde stævnet uden FEIs opbakning.

– Økonomisk og organisatorisk er jeg ikke bekymret. Det er udviklingen af pandemien, der kan bremse det, siger Lotta Nibell.

Læs hele artikel hos Göteborg-Posten HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen