Mikala og My Lady 2’er i Küren

02-03-2014 09:18

Efter syv tredjepladser skete det i går aftes, at Mikala Gundersen og My Lady red sig op på en andenplads ved World Cup-kvalifikationen i Wellington, Florida

Copyright Ridehesten.com
Mikala Gundersen og My Lady - her ved DM 2013.

Vinderen af Grand Prix Kür ved World Cup-kvalifikationen blev amerikanske Adrienne Lyle på Wizard med en score på 76,525% - bare 0,4 procentpoint foran danske Mikala Gundersen på DV-hoppen My Lady e. Michellino/Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm), der indtog andenpladsen med scoren 76,125% - ekvipagens hidtil bedste resultat.

- Han går bedre end nogensinde før. Det største for ham er at blive stabil. Det manglede han før. Han havde talentet. Nu begynder han at blive mere arbejdsom, udtalte Adrienne Lyle til Dressage-News.

Efter en lang række andenpladser havde My Lady ellers opnået tilnavnet “The yellow lady” (tredjepladser er gule i USA), men den tendens brød Mikala og My Lady så i aftes.

- I dag gik det bare rigtig godt i küren. Vi endte på 76.125 lige efter Adrienne Lyle. Jeg har nogle svære linjer i min kür, som ikke helt flød, som de skulle, men i det store hele gik det rigtig godt. Lady var fuldstændig upåvirket af de propfyldte tribuner og den høje musik. Jeg er så imponeret over, hvor cool hun er på banen efterhånden. Min musik er super god og dommerne elsker den. En dommer gav mig 9 for både musik og koreografi. Temaet er fra filmen Burlesque og det passer bare så godt til My Lady, fortalte en glad Mikala Gundersen til Ridehesten.com.

Tredjepladsen gik til Cesar Parra på Van The Man med 74,000%.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen