Lars og Mariett sejrede i kür

06-03-2016 13:09

Ved Adequan Global Dressage Festival i Florida viste Lars Petersen og Mariett absolut topklasse, ved at vinde Grand Prix Kür og formodentlig sikre Danmark en fjerde billet til OL i Rio

Copyright Ridehesten.com
©SusanJStickle

Lars Petersen og Mariett e. Come Back II/ Sidney (opdr. Gunnar Mousten) er i den grad godt ridende for tiden og ligeså er Mikala Gundersen og My Lady e. Michellino/ Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm). Begge ryttere har i denne weekend været til start i Florida, hvor de var helt med i toppen af placeringerne. 

Fredag nat, dansk tid blev det til en andenplads til Mikala og My Lady i Grand Prix med 72,980%, mens Lars og Mariett indtog tredjepladsen med 71,080%. Den tidligere dansk ejede Kastels Akeem Foldager, red sig ind på en 16. plads i klassen med 67,00% sammen med Charlotte Jorst.
Lørdag nat, dansk tid, blev det til en sejr for Lars, da han og Mariett red et af deres bedste ridt og derved vandt Grand Prix Kür med fornemme 78,025% foran Mikala og My Lady som red sig ind på andenpladsen i küren med 75,700%, mens Charlotte Jorst og Kastels Akeem Foldager blev nummer seks med 70,200%.

I følge den Amerikanske presse betyder det nu at Lars har sikret Danmark deltagelse ved OL med fire ekvipager.

Se Lars Petersen og Mariett's kür HER mens resultatet af klassen kan ses HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen