Lars glæder sig!

16-03-2016 10:16

Den internationale springrytter Lars Bak Andersen er for tredje år i træk testrytter på springhestene i Unghestechampionatet. Han glæder sig til Herning, for han har hørt rygter om høj kvalitet blandt springhestene

Copyright Ridehesten.com
Testrytter Lars Bak Andersen.

- Jeg har hørt rygter om, at der i år er heste i Unghestechampionatet af så meget kvalitet, som vi aldrig har set tidligere, så jeg glæder mig til at komme til Herning og prøve dem, fortæller Lars Bak Andersen til Ridehesten.
Lars er for trejde år i træk indbudt som testrytter af springhestene i Katrinelund Unghestechampionat, og det er altid en fornøjelse at opleve Lars teste de unge springhestes ridelighed og kapacitet. Samtidig kan man få nogle gode fif med hjem til den daglige træningen, for Lars deler gerne ud af sine erfaringer som uddanner af utallige ungheste frem mod S.

Skal selv ride
- Det er helt sikkert stort for dansk springsport at Dansk Varmblod nu har lavet internationale konkurrencer i Boxen. Jeg har oplevet en stor interesse fra de udenlandske ryttere for stævnet. Der er mange internationale ryttere som har spurgt om der nu var styr på tingene. Jeg har sagt: kom i bare, der er super arenaer, 50,000 begejstrede tilskuere og helt styr på tingene, smiler Lars, som ser frem til selv at deltage i de mange internationale springklasser under Hingstekåringen. - Stævnet i Boxen bliver helt sikkert kæmpestort for dansk springsport, og det har potentiale til at udvikle sig til noget endnu større. Jeg glæder mig i hvert fald, slutter Lars. 

Se resultater og startlister her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen