Landsstævne i springning i Holte

27-02-2012 07:01

Signe Wiese

Holte Ride-klub har i denne weekend afviklet landsstævne i springning - Tina Lund tog sejren i stævnets største klasse

Stævnet startede fredag den 24. februar, hvor der blev afviklet klasser fra ULA til MA*. MA'en som var første afdeling af den MA Cup, der afvikles under stævnet, blev vundet af Tina Lund på A-Dur R, mens Jessica Vinther Jensen tog sig af både 2. og 3. pladsen på henholdsvis Pionier og Levante 14. Lørdag gik der klasser fra ULA til S*. I S'en var 11 ryttere til start, og her blev det til nok en sejr til Tina Lund, denne gang på den skimlede Amaretto. Kim Henriksen var den eneste anden rytter, der formåede at ride klassen fejlrfri, og sluttede dermed på 2. pladsen, men Carl-Johan Krabbe blev nr. 3 med Diamond 4'ever. Lørdagens afdeling af MA Cup'en blev vundet af Fie Rockhill Lysgaard med Vivaldi, mens Jessica Vinther Jensen tog nok en 2. plads, denne gang på Levante. Malene Lykke Nielsen blev 3'er på Acorada 13. I går, søndag, var sidste stævnedag i Holte for denne gang. Også søndag blev der startet ud fra morgenstunden med en LA* og dagens sidste klasse var MA** - finalen i den MA Cup, der er blevet afviklet under stævnet. Her blev vinderen Carl-Johan Krabbe på Diamond 4'ever. Tina Lund blev 2'er på Jackson Hole og Camilla Fliedner Ernst sluttede som nr. 3 med Rivaro. Se samtlige resultater fra stævnet via link til højre.