Kom til en aften i springavlens tegn

20-02-2019 12:10

Dansk Varmblod's Region 6 og Katrinelund har i fællesskab arrangeret et springheste forum/dialogmøde med Dansk Varmblods springdommere, hvor der er gratis adgang

Copyright Ridehesten.com

Dansk Varmblod's Region 6 og Katrinelund arrangerer i fællesskab et springheste forum/dialogmøde med Dansk Varmblods Springdommere, som består af Bo K.Møller, Johnny Hansen og Signe Weise samt formand for avlsledelsen, Inge Madsen.

Oplægget er først og fremmest at få en dialog med Dansk Varmblod’s avlere om følgende :

  • Hvad kan avlsledelsen gøre bedre for at  de dygtige danske avlerne finder det mere attraktivt at avle i Dansk Varmblod fremfor udenlandske forbund?
  • Det er Avlsledelsens ønske, at orienterer om de nye tiltag, der er gjort i forbindelse med kåring og registrering af heste i Dansk Varmblod, ligesom der vil være en bred orientering om Avlsledelsens tanker og ønsker for springhesteavlen, herunder også afprøvnings muligheder.
  • Hvordan ser dommerne den fremtidige springhest. Hvilke kvaliteter skal den især have, er der noget der vægtes mere end andet? - Internationalt såvel som nationalt.
  • Avlsledelsen ønsker med sit oplæg også, at komme i dialog med springhesteavlerne., - Hvilke tanker gør avlerne sig, om den danske springhesteavl?
  • Hvad kan vi i fællesskab gøre bedre for at styrke springhesteavlen, og sætte Danmark på verdenskortet med springhestene også.

Arrangørerne håber, at avlerne vil møde talstærkt op med masser af ideer, debat og være med til at skabe konstruktiv dialog.

Alle avlere, ryttere og andre interesserede er velkomne - der er gratis adgang - har I spørgsmål til arrangementet, kan der sendes en mail til kirk@katrinelund.dk eller ringes på: 21667916 /40126268.

Arrangementet afholdes mandag den 25/2 – 2019 klokken 19.00 på adressen: BM Silo,Morrevej 7,7500 Holstebro

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen