Kat. II'erne gjorde rent bord ved NM

28-06-2014 09:20

Efter at de fire dygtige piger torsdag havde sikret sig guld ved det uofficielle nordiske mesterskab i dressur for kat. II-ponyer, skulle der fredag dystes om de individuelle medaljer. Det klarede pigerne også i sikker stil og gjorde rent bord

Copyright Ridehesten.com
Anne Sophie Gerstorf Sørensen.

Anne Sophie Gerstorf Sørensen blev nordisk mester, mens Emilie Bryde Thrane fik sølv, og Sara Aagaard Hyrm tog bronzen. De unge danske ryttere havde vist storform i både den indledende runde og holdkonkurrencen ved det uofficielle nordiske mesterskab i dressur for kat. II-ponyer, så der var pres på pigerne i fredagens mesterskabsdyst.
Men pigerne rystede ikke på hænderne og indtog banen i sikker stil. Første danske ekvipage var Sara Aagaard Hyrm og Moelgaards Montana, der leverede et flot program til 71,732 %. Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo fik 69,683 % for deres program, mens Anne Sophie Gerstorf Sørensen på Jumanji blev belønnet med 74,659 % for deres præstation. Emilie Bryde Thrane og Lasco var sidste ekvipage på startlisten, og de sluttede flot af med et program til 72,610 %.
Ingen kunne slå Anne Sophies resultat, og dermed kunne hun modtage guldet. Emilie tog sølvmedaljen, mens bronzen blev hængt om halsen på Sara. Sandra sluttede som nr. 5 i klassen.

Kilde: DRF.

Info

Seks nordiske mesterskaber i Kristiansand
De nordisk/baltiske mesterskaber i dressur og paradressur afvikles i Kristiansand i Norge fra den 25. – 29. juni. Danmark stiller med landshold i dressur for seniorer, ungryttere, juniorer og pony (kat. I og II), mens fire paradressurryttere i hhv. grad II, III og IV skal repræsentere Dannebrog.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner