Juniorvoltigør udtaget til VM

15-07-2021 08:23

Efter en vellykket weekend til Nordisk Mesterskab i Flyinge, Sverige, har holdleder Dorthe Ballegaard udtaget udøver Julie Christensen til at repræsentere Danmark ved VM i voltigering for juniorer i Le Mans, Frankrig, den 28. juli til den 1. august

Copyright Ridehesten.com
Sanne Lorenzen, Julie Christensen og Plet. Foto: Privat

Julie Christensen fra Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 og hendes hest Plet er søndag aften hjemvendt fra Nordisk Mesterskab i voltigering, hvor det blev til en flot sølvmedalje. Som kvittering for den flotte præstation er Julie i dag blevet udtaget til juniorverdensmesterskabet i Le Mans, Frankrig, der afholdes i uge 30.

Julies træner og longefører, Sanne Lorenzen fortæller: – Julie er en af de mest lovende juniorer i landet, og hun har til Nordisk Mesterskab vist en flot form. Det er fuldt fortjent at vi nu skal til VM.

Julie har tidligere hevet flere medaljer hjem i children-klassen, herunder både et dansk og et nordisk mesterskab, men det er første sæson i de mere krævende juniorklasser, hvor sværhedsgraden og mængden af konkurrenter øges betydeligt.

Mette Brandenborg, der er næstformand i Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985, udtaler at klubben er stolte af Julies præstationer, og gør hvad de kan, for at støtte ekvipagens tur til Frankrig. Udgifterne til turen afholdes i stor grad af Julie og hendes familie, som er afhængige af sponsorater for at få turen til at hænge sammen.

/Pressemeddelelse

Copyright Ridehesten.com
Julie og Plet i aktion ved Nordisk mesterskab. Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald