Jovian vil jeg gerne ride i Paris (VIDEO)

29-08-2021 17:06

Vi har snakket med Andreas Helgstrand om dagens enorme succes for Helgstrand Dressage og om hans vinderhingst Jovian. Skulle Andreas få chancen for at ride OL i Paris, så vil han meget gerne ride Jovian 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand er ikke i tvivl om, at Jovian har det, der skal til for at vinde flere guldmedaljer. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Omkring Helgstrand Dressages solide succes i formiddag i UVM-finalen for 5-års fortæller, at Andreas Helgstrand, at hans ryttere har gjort et kæmpe stykke arbejde. Teamet vidste hjemmefra, at de var stærke i 5-års holdet. I dag var Jeanna Högberg den, som lykkedes med at satse, fordi hendes hest Hesselhøj Down Town kunne klare presset, men også Eva Möller har gjort et glimrende job og blev nr. 2 og 4 på Danciero og Global Player. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 7-års finalen havde Helgstrand fire ekvipager i toppen, og det blev chefen selv, som vandt på KWPN-hingsten Jovian. – Jovian var jo nok favorit til at vinde, men jeg er også nervøs, og både jeg og Jovian kan lave fejl, så det er utroligt forløsende, når man ved, at man sidder på en hest, som man stoler på. Den tager ikke et skridt forkert. Jeg gad godt at ride Paris (OL) på den hest. Han har det, der skal til for at vinde en medalje, fortæller Andreas.

Hør meget mere i interviewet herunder:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen