Josefine Sandgaard Mørup gør det godt i Belgien

28-12-2019 18:29

Annika Knudsen Lorentsen

Her mellem jul og nytår er Josefine Sandgaard Mørup til start ved det store internationale stævne i Mechelen, Belgien - og her er det blevet til placeringer i både juniorklasserne og FEI Jumping Ponies Trophy

Copyright Ridehesten.com
Josefine og Rainbows Mocha. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Josefine Sandgaard Mørup har igen i år deltaget i den prestigefyldte turnering FEI Jumping Ponies Trophy, hvor finalen afholdes for de bedste ved stævnet i Mechelen, Belgien her mellem jul og nytår. Læs mere om Josefines mening om turneringen her. 

I går, fredag blev det til en andenplads i første runde af finalen i FEI Jumping Ponies Trophy for Josefine med ponyen Rainbows Mocha. Her red deltagerne på en 130 cm høj bane. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagens juniorklasse, som også blev afviklet i højden 130 cm, blev det til en flot fjerdeplads for Josefine. Denne gang red hun hesten De Semilly Edition e. Diamant de Semilly/Exorbitant xx. 

I aften er Josefine til start i anden runde af finalen i FEI Jumping Ponies Trophy, som afvikles i højden 130-135 cm, som er noget af det sværeste ponyer kan deltage i. Mandag afvikles Grand Prix-klassen i turneringen, hvor finalen afgøres. Her springes der på højden 135 cm. 

Følg stævnet her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen