Italiensk stemning omkring avlermiddagen

21-08-2024 06:29

Ved Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue inviteres igen til avler/ryttermiddag lørdag aften, og det bliver med italiensk tema

Copyright Ridehesten.com
Husk årets avlerfest lørdag den 31. august i forbindelse med Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen.

Der er skabt en tradition for, at avlere, ryttere og hesteejere hygger sig sammen over en god middag lørdag aften i forbindelse med Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue. Når lørdagens bedømmelser er tilendebragt, og inden Elitefølauktionen er det muligt at købe billet til Årets Avlerfest lørdag den 31. august. 

Menuen i år bliver en lækker tapas platte med italienske lækkerier. Denne platte sammensættes af de meget roste restauratører på Vilhelmsborg: Nonna Vilede ved italienske Meg og Robbi. Deres kærlighed til og viden om italiensk madkultur, kommer til at give avlerfesten et ekstra, lækkert krydderi. Det er muligt at købe billetter til Årets Avlerfest på Dansk Varmblods hjemmeside: www.varmblod.dk under tilmeldinger. Prisen pr. kuvert er 250 kr., og billetsalget lukker den 28. august. Efter auktionen bliver der lejlighed til almindelig hygge og ”halbal” på repos ‘et. 

Italiensk stemning og madkultur på Vilhelmsborg
Har man været til et arrangement på Vilhelmsborg den senere tid, har man måske oplevet, at cafeteriaet har fået noget af en ansigtsløftning. Nonna Vilede laver italienske specialiteter med gode råvarer og stor kærlighed til det italienske køkken. De to restauratører Meg og Robbi er italienere, og de forener deres kærlighed til italiensk madkultur med en overvældende glæde over at bo og trives i Danmark. Sammen med datteren Blu startede de deres danske eventyr tilbage i 2022, og siden januar har de skabt hygge og italiensk stemning i cafeteriet i opvisningshallen.

Mange gæster har nydt godt af de lækre retter, som omfatter både forretter, hovedretter og herlige italienske kager og deserter. Deres ønske om at bringe det ægte italienske køkken til Aarhus er gået i opfyldelse, og mange lokale og gæster på Vilhelmsborg nyder godt af Nonna Viledes take-away eller bord i restauranten, som nu emmer af hygge. 

/ Dansk Varmblod. 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen