Internationalt paradressurstævne på Blue Hors

15-12-2017 20:30

Den 16.-18. marts 2018 er Blue Hors værter for et trestjernet internationalt paradressurstævne

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors' imponerende opvisningshal er mere end velegnet til internationale stævner.
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Blue Hors i Randbøl ser man frem til at slå dørene op for nogle af verdens bedste paradressurryttere i det tidligere forår 2018.
Blue Hors har i kraft af sin store opvisningshal og et erfarent og stærkt team af medarbejdere kapaciteten til at arrangere store ridestævner. De har i en årrække og til glæde for mange danske dressurentusiaster afholdt Blue Hors Dressurfestival hvert efterår, og dressurfestivalen vil fra 2018 have status af internationalt stævne. I år har Blue Hors for første gang og med stor succes dannet rammen om Dansk Ride Forbunds championatsfinaler for unge dressur- og springheste.

På Blue Hors sætter man en stor ære i at lægge faciliteter til vigtige begivenheder i ridesporten, og udvidelsen med et CPEDI3* internationalt paradressurstævne på Blue Hors falder derfor naturligt.
– Siden paradressurryttere gæstede Blue Hors under Global Dressage Forum i 2014, har vi været i løbende dialog med Parasport Denmark om at arrangere et internationalt paradressurstævne i Danmark, og det går godt i tråd med vores målsætning om at repræsentere dressursporten fra flere vinkler, fortæller Blue Hors eventchef Christian Struck.

Copyright Ridehesten.com
Stinna Tange, der præsenterer stævnet i videoen nedenfor, er en af de danske topryttere.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske ryttere er stærke medspillere i den internationale paradressursport, hvor de ved EM, VM og de Paralympiske Lege har vundet individuelle medaljer og holdmedaljer igennem flere år. Det har i dansk paradressursport – både blandt ryttere, trænere, sponsorer og officials – længe været et ønske at kunne afholde et internationalt stævne i Danmark. Det er en vigtig brik i elitearbejdet omkring udvikling af danske ryttere at kunne invitere dygtige ryttere fra udlandet.

– Derfor glæder vi os til at byde nogle af verdens bedste paradressurryttere velkommen på Blue Hors, fortæller Christian Struck.

/Pressemeddelelse.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev