Ingen kommer ind på Vilhelmsborg uden billet

12-10-2020 11:10

Britt Carlsen

Gennem mange år har vi vænnet os til, at der altid er billetter til salg ved indgangen, når der er arrangementer på Vilhelmsborg, men i denne uge er alt udsolgt. Og man SKAL have købt billet på forhånd for at få adgang

Copyright Ridehesten.com
Vilhelmsborg er klar til at tage imod ryttere og publikum til World Cup-stævnet, men kun såfremt man er akkrediteret eller har købt billet på forhånd. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På grund af coronapandemien er der sat et loft for, hvor mange, der kan komme ind på Vilhelmsborg i denne uge, for at følge konkurrencerne. De få billetter der har været til salg via hjemmesiden er for længst opkøbt.

Arrangørerne bliver kimet ned af hesteinteresserede, ryttere og avlere, som gerne vil ind for at følge spring- og dressurkonkurrencerne i denne uge, der kulminere med World Cup dressur i den kommende weekend, den 17. - 18. oktober. Det er dog ikke muligt at komme ind, med mindre man er akkrediteret eller har købt billet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er INGEN billetter til salg ved indgangen i denne uge - hverken til spring- eller dressurkonkurrencerne.

Zirasport Equest streamer fra konkurrencerne, ClipMyHorse streamer fra DWB følauktionen lørdag, og DR sender optaktsinterview og den bedste halvdel af søndagens World Cup kür.
Her på sitet vil vi opdatere fra dagens konkurrencer, og supplerer med interview med nogle af rytterne i World Cup konkurrencen.   

Man kan se start- og resultatlister HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen