Hvor er det skønt at være formand!

23-10-2010 11:47

Britt Carlsen

JBK Odense | Dansk Ride Forbund benyttede, traditionen tro, lejligheden til at fejre de mange danske medaljetagere ved en reseption i Odense Congress Center. Foruden rytterne, landstrænere og holdledere havde forbundet inviteret protektor HKH Prinsesse Benedikte samt en række sponsorer og gæster
Copyright Ridehesten.com
HKH Prinsesse Benedikte og DRF's formand Ulf Helgstrand flankerer nogel af de mange danske medaljetagere, der blev fejret ved en reception i Odense. (Foto: Ridehesten)

Der var en rigtig god stemning i Odense Congress Center fredag aften, og da især under DRF's reception for forbundets mange internationale medaljetagere, landstrænere, holdledere, sponsorer og indbudte gæster. HKH prinsesse Benedikte og Prins Richard deltog også i den festlige reception. Forbundets formand Ulf Helgstrand, udbrød midt under festligholdelsen: Hvor der det godt at være formand! og det har han ret i, for forundets ryttere har samlet en perlerække af medaljer i sommer. Det er de unge ryttere og para dressurrytterne der tegner sig for medaljehøsten, der er ganske imponerede, så der var i høj grad grund til at fejre resultaterne.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner