Hoffmann til Wind Equestrian

06-12-2022 09:03

Annika Knudsen Lorentsen

Josefine Hoffmann, der fornyligt fratrådte fra sin mangeårige stilling hos Anna Kasprzak, har fået job hos Wind Equestrian ved Søren Wind og Christian Tang Nielsen. Et job hun allerede er rigtig glad for, fortæller hun

Copyright Ridehesten.com
Josefine Hoffmann med Hønnerups Driver ved DM 2022, hvor Josefine vandt guld. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I efteråret sagde 25-årige Josefine Hoffmann farvel til sit mangeårige job hos Future Dressage ved Anna Kasprzak. Dengang var det ikke klarlagt, hvad den talentfulde dressurrytter skulle i fremtiden, men nu er hun allerede godt i gang i sit nye job. 

Josefine er blevet ansat hos Wind Equestrian, hos berider Søren Wind og rytter Christian Tang Nielsen. Rytterparret har fornyligt flyttet deres heste ind på ejendommen Fredensvang ved Hobro, hvorfra Jan Bastrup Pedersen tidligere har drevet en dressursalgsstald og fortsat bor med sin familie, og herfra driver de deres forretning, hvor de nu også har fået Josefine med i teamet. 

– Jeg er allerede kommet godt i gang og er spændt på hvad det hele bringer. Der er spændende heste i stalden, og jeg glæder mig meget til at finde ordentligt ind til dem. Vi er et godt lille team, der kan bidrage med noget hver især, og det tror jeg kommer til at være supergodt for os alle, fortæller Josefine Hoffmann til ridehesten.com. 

Copyright Ridehesten.com
Søren Wind og Christian Tang Nielsen. Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et opslag på Facebook deler Wind Equestrian deres glæde over at have fået Josefine Hoffmann med i teamet: 

– Vi er så glade og stolte over at kunne annoncere, at Josefine nu er en del af Wind Equestrian. Hun har allerede været ved os et par dage og hun gør et fantastisk arbejde med hestene, og vi mener, at hun er den perfekte tilføjelse til vores team, skriver de blandt andet. 

Bag sig har Josefine mange flotte resultater, hvor hun blandt andet har vundet medaljer ved europæiske mesterskaber, vundet ECCO Cup og opnået mange flotte resultater ved internationale stævner rundt omkring i Europa. 

– Vi ser rigtig meget frem til dette samarbejde og med hendes gode erfaring er vi sikre på, at hun vil tilføre en masse succes til teamet, slutter Wind Equestrian i deres opslag. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen