Hesteverdenen skabte forbindelsen

04-04-2022 06:52

Christine Krogh Frausing
Skribent

Møller & Buchreitz er navnet på en nyetableret Kolding-baseret el-installatørforretning med omfattende vækstambitioner med udgangspunkt i den syddanske region

Copyright Ridehesten.com
– Vores kerneværdier er ordentligt, troværdighed og et godt fællesskab, fortæller Christian Møller og Søren Buchreitz, der tilsammen har 87 års livserfaring. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren Buchreitz og Christian Møller indgår kompagniskab og etablerer pr. 1. april 2022 en ny el-installatørvirksomhed, Møller & Buchreitz, i Kolding med stærke vækstambitioner for fremtiden.

Det er vores fælles ambition at etablere en business, hvor vi er i stand til at tiltrække ”de bedste af de bedste” og derigennem levere ypperste kvalitet til vores kunder [Søren Buchreitz]

Søren og Alexandra Buchreitz ejer Hena Dressage ApS, der ligger i Kolding. Sammen har de en vision om at avle dressurheste til eget brug, da de gerne selv vil følge egen avl, fra føl til ridehest, men da de ligeledes ønsker at holde hesteholdet nede på 10-12 heste, har de hele tiden heste til salg. 

Den nyetablerede el-installatørforretning får domicil på Jupitervej i Kolding og kommer til at servicere hele regionen i Syddanmark inden for både erhvervs- og privatmarkedet. Forretningen vil i udgangspunktet bestå af to segmenter, en serviceafdeling samt en projektafdeling. På sigt er det desuden hensigten at vurdere muligheden for etablering af et forretningsområde med alarm-og videoovervågning. 

Søren Buchreitz har tidligere etableret en succesfuld Kolding-baseret el-installatørforretning, som han efter 25 år solgte til Bravida i 2019. Tre år før salget blev el-installatørforretningen Buchreitz A/S kåret til 'Årets Virksomhed i Kolding'. Søren har valgt at indgå i et kompagniskab med Christian Møller, der har mange års erfaring fra en lederrolle i el-installatørbranchen.

Copyright Ridehesten.com
Søren Buchreitz ses ofte på ringsiden ved dressur- og avlsarrangementer. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

– Jeg har store forventninger til samarbejdet med Christian, der både er fagligt dygtig, arbejdsom og troværdig samt en meget vellidt kollega. [Søren Buchreitz]

Nyheden fortsætter efter annoncen

Christian Møller er søn af Susanne og Esben Møller, der tidligere har været ansat på Blue Hors igennem 25 år som personaleansvarlig og direktør. I dag er Esben ansat hos Helgstrand Dressage, imens Susanne er gået andre veje. De er fortsat en stor del af sporten, og parret avler fortsat dressurheste hjemme i Ravning.

Christian Møller kontaktede mig for at afsøge muligheden for at indgå et partnerskab og etablere en fælles forretning, og jeg takkede ja til denne spændende mulighed. Det er vores fælles ambition at etablere en business, hvor vi er i stand til at tiltrække ”de bedste af de bedste” og derigennem levere ypperste kvalitet til vores kunder. Vi har et særdeles godt koncept på plads med både nye og flotte forretningslokaler samt det bedste inden for arbejdstøj, biler og værktøj. Endnu vigtigere er dog vores fokus på at skabe en arbejdsplads med trivsel og et godt fællesskab, hvor vi formår at tiltrække medarbejdere, der har de rette faglige og personlige kompetencer, siger Søren Buchreitz og tilføjer: 

Jeg har store forventninger til samarbejdet med Christian, der både er fagligt dygtig, arbejdsom og troværdig samt en meget vellidt kollega. Ordentlighed gennemsyrer hele hans væremåde, i både personlige og professionelle sammenhænge, og det er en helt fundamental forudsætning for mig i relation til det partnerskab, vi nu indleder. Vores målsætning er, at vi inden for en treårsperiode skal være 25 ansatte og omsætte for 30 millioner kroner, hvilket jeg har stor tro på, at vi lykkes med.

Copyright Ridehesten.com
Christian Møller. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard

Christian Møller, der bliver afdelingschef i Møller & Buchreitz, ser frem til samarbejdet med Søren Buchreitz og deres fælles udviklingsrejse med den nye virksomhed.

Jeg har længe haft en drøm om at blive selvstændig, og da jeg fik Søren med på idéen om at etablere et partnerskab og en fælles forretning, var jeg ikke i tvivl om, at dette skulle være mit næste karriereskridt. Søren har en lang og solid erfaring inden for branchen, og derudover har vi en gensidig forståelse for, hvor vi vil hen med vores nye, fælles virksomhed, udtaler Christian Møller. 

Konceptudviklingen af Møller & Buchreitz' brand er udarbejdet af Ridehesten/Wiegaarden og herunder firmaets designmanual, som indeholder alt fra hjemmeside, logodesign, tekst, foto, video, skiltning, design af bildekoration, brevpapir, visitkort. Hjemmesiden er lavet af Wiegaardens GO2NET, Danmarks nemmeste webløsning, 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen