Heste og golf?

16-08-2014 09:01

JBK Horseshows bakke op om - Made in Denmark - en præstigegyldt golfturnering, og det kommer gæsterne til JBK-stævnet i Odense tilgode, for er man til golf og heste, kan man købe billetter til stævnet i Odense med rabat

Copyright Ridehesten.com

Da ECCO FEI European Championships in dressage, jumping & para-dressage 2013 blev afholdt I Herning oplevede JBK Horse Shows som arrangør en uvurderlig opbakning fra mange sider. Nu støtter JBK Horse Shows op om golfturneringen Made in Denmark. I den forbindelse kan man også sikre sig billetter til JBK Horse Shows med 25% i rabat !

Sidste år var europamesterskabet i dressur, springning og paradressur den største sportsbegivenhed herhjemme, og i år er en største sportsbegivenhed på dansk jord Made in Denmark – en prestigefyldt golfturnering der er en del af European Tour. Alle Danmarks bedste golfspillere, samt mange af Europas bedste spillere er med. Made in Denmark spilles den 14-17. august på Himmerland Golf og Spa Resort.

www.madeindenmarkgolf.dk

JBK Horse Shows har besluttet at bakke op om denne store sportsbegivenhed, og er nu official partner for Made in Denmark, og glæder sig meget til at opleve eventen folde sig ud. 

Se golf – og få 25% rabat på store rideoplevelser
JBK Horse Shows er som official partner for Made in Denmark til stede med en stand under turneringen. Her vil det være muligt at hilse på nogle af de faste medarbejdere hos JBK Horse Shows samt ikke mindst erhverve sig billetter til JBK Horse Shows i uge 42 i Odense Congress. De sælges helt eksklusivt under Made in Denmark med 25% i rabat!

Det er ikke kun på standen at JBK Horse Shows er synlig. Medstifter af og partner i JBK Horse Shows, Bo Kristoffersen svinger golfkøllerne onsdag sammen med nogle af JBK Horse Shows´ samarbejdspartnere der på denne måde får lov at prøve kræfter med banen hvor Europas stjerner senere kommer til at konkurrere benhårdt.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen