Heste-artikler og hingste

08-04-2016 13:59

Britt Carlsen

Lørdag den 9. april byder Nordjylland på en helt særlig hesteoplevelse: Kinnerup Heste-artikler fejrer 5-års fødselsdag med et brag af et fødselsdagssalg og så åbner Helgstrand Dressage dørene til åbent hus og hingstefremvisning

Copyright Ridehesten.com
Under sidste års åbent hus hos Kinnerup Hesteartikler underholdt Jokeren, de mange fremmødte. Igen i år er der mange oplevelser ved siden af de gode tilbud, når Kinnerup Hesteartikler fejrer 5 års fødselsdag.

Kinnerup Hesteartikler fejrer 5 års fødselsdag lørdag den 9. april og inviterer derfor alle udstyrsglade hestefolk til et brag af en fest. Der vil være masser af brandgode tilbud at få - blandt andet er der 20% på alt (nå ja næsten alt). 
Foruden gode besparelser byder Kinnerup Hesteartikler også på gratis kagemand til alle, hoppeborg til børn og barnlige sjæle samt ponyridning i løbet af formiddagen og eftermiddagen. Børnene kan også komme helt tæt på nogle af de dejlige dyr fra dyreparken "Farm fun".

Kinnerup Hesteartikler er blevet Equsana Fodercenter, så man kan også benytte lejligheden til at få meget mere at vide om fodring, tilskudsfoder med mere. Kinnerup Hesteartikler holder åbent mellem kl. 10 og 18.

Copyright Ridehesten.com
Hingstene kommer i centrum hos Helgstrand Dressage, som lørdag holder åbent hus og hingstefremvisning fra kl. 13.

Hingste fra Helgstrand
Helgstrand Dressage og Kinnerup Hesteartikler ligger blot et stenkast fra hverandre, og lørdag inviterer Helgstrand Dressage til åbent hus og hingstefremvisning fra kl. 13.00.

De 8 unghingste, som netop er blevet godkendt i Dansk Varmblod bliver fremvist under rytter, og så vil de ældre hingste vise, hvor langt de er i deres uddannelse. Som der er skabt tradition for hos Andreas Helgstrand vil der også blive vist nogle unge føl efter nogle af hingstestationens hingste. I år sættes der ekstra tribuner op, så alle kan få et godt udsyn til ridebanen. 

Samtidig med hingstefremvisningen er der åbent hus hos Helgstrand Dressage, så man kan få et kig ind i en af verdens mest succesfulde salgs- og konkurrencestalde - se det spændende wellnes område, staldene, udenomsfaciliteterne og de store ridehaller. 

Copyright Ridehesten.com

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen