Helgstrand har solgt Parero og Opoque

20-07-2024 21:09

Helgstrand Dressage meddeler i dag om salget af to af stationens populære hingste, Opoque og Parero, der er blandt de danskstationerede hingste

Copyright Ridehesten.com
Opoque og Mette Sejbjerg Jensen. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

5-årige Opoque og 4-årige Parero bliver den 27. juli tappet for sæd hos Helgstrand Dressage i Vodskov for sidste gang. De to populære avlshingste, der netop er blandt de hingste, der er ikke er stationeret i Tyskland, og begge har været populære hos avlerne i år.

Den mørkrøde KWPN-hingst Opoque e. All At Once/ Davino V.O.D. er godkendt ved Dansk Varmblods Hingstekåring i både 2022 og 2023 og er færdigkåret i 2024. Hingsten rides af berider Mette Sejbjerg Jensen, og er med sin danske rytter udtaget til UVM i Ermelo for det hollandske hold.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Parero er ligeledes  en KWPN-hingst, og han er efter Glock's Toto Jr./ Negro. Denne storrammede hingst, der i år er blevet vist af Merita Hagren, strålede ved Helgstrand Dressages hingstefremvisning i april måned, hvor han gav indtryk af at have noget at byde på til fremtiden.

Vi er ekstremt stolte af at kunne overdrage to unge hingste af sådan en kvalitet til deres nye ejere, citeres Thomas Sigtenbjerggaard og Andreas Helgstrand for i pressemeddelelsen.

Copyright Ridehesten.com
Parero og Merita Hagren. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulso Olsen

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen